Interiörbilder

 

 

Obs! Vissa bilder är lite mörka eller oskarpa. Inredningen är i fint skick, det finns inga fukt- eller mögelskador någonstans.

 

Bild på förpiken med två kojer. Under kojdynorna finns stuvutrymmen och en vattentank. Stuvutrymme finns även längst fram, bakom träluckan.

 

 

Handfat och spegel på toaletten. Spegeln går att fälla upp, bakom finns förvaringsutrymme för toalettartiklar mm. Under handfatet finns ett större förvaringsutrymme via två luckor.

 

Fotpumpar för sjövatten och saltvatten. Handtagen sitter med en slang och går att lyfta om man till nöds vill duscha i stället för att bada utomhus! Vattnet samlas upp i ett kar och pumpas ut med en separat handpump.

 

 

 

 

Toalett, handpumpad. Dörren stängs mot förpiken, mot salongen dras en skjutdörr för. Bakom toaletten finns en garderob:

 

 

Bild från nedgången in i ruffen.

 

 

 

Salongssoffa på styrbordssidan. Ovanför salongssofforna finns på varje sida ett förvarningsutrymme och en sjökoj (vid högtalaren - man sticker in benen under förvaringsutrymmet).

 

 

Vinkelsoffa på babordssidan:

 

 

Stort bord med flaskställ under luckan i mitten:

 

 

Salongssofforna är bäddbara och blir då 80cm breda:

 

 

Trappa upp mot sittbrunnen. Bakom trappan finns motorn och ett separat startbatteri.

 

 

Stickkoj på styrbordssidan, bakom navigationsbordet. Gott om plats för en person eller massor av prylar. Under stickkojen och vid sidan av den (längre in, syns inte på bild) finns stuvutrymmen. Inte så lätta att komma åt, men bra för de där prylarna som man gärna har med men kanske inte använder så ofta..

 

 

 

Navigationsbord med förvaringsutrymme för sjökort mm. Under kartbordet finns dels fem utdragbara lådor, dels ett utrymme som nås via den lilla träramen. På bilden syns även elcentral, VHF, CD/radio och "Batman" batterimätare. Två stycken förbrukningsbatterier sitter i ett utrymme under sittplatsen.

 

 

 

Förvarningsutrymme under soffan på styrbordssidan. Motsvarande finns på baborssidan, där även en vattentank finns.

 

 

Förvaringsutrymme bakom ryggstöden i salongen. Två fack på varje sida; facken är rymliga och kan även nås ovanifrån genom att lyfta på dynan i sjökojerna.

 

 

 

Pentry. Diskho med fotpumpar för söt- och sjövatten. Under hon finns skåp för kastruller mm. Förvaringsutrymmen finns i lådorna, i ett stor fack under hinken, i kylen, bakom skjutdörrarna samt i facken under.

 

 

 

Gasolspis med två plattor och ugn. Automatisk "eldvakt" som stänger av gasen om lågan skulle blåsa ut. Spisen är kardanupphängd men kan även låsas i upprätt läge.

 

 

 

Rymlig kyl med Isotherm ASU kylaggregat och "self pump" radiator vid avloppet från diskhon: